Magnesium Lotion

Magnesium lotion er et transdermal magnesium kosttilskud, specielt udviklet til at give kroppen magnesium gennem huden og dermed omgå fordøjelsessystemet. Dette giver en hurtig optagelse i cellerne , og det skal ikke opløses i maven.
 
Magnesium lotion har en lavere koncentration af magnesiumchlorid end olie og gel og er specielt designet til at passe til de mest følsomme områder, samtidig med at kroppens celler får terapeutiske mængder af magnesium.
 
Magnesium lotion er en glat cremet lotion med magnesiumchlorid i en base af økologiske olier som kokos og Shea smør. Den er parfume - og duft -fri og indeholder kun "behagelige" konserveringsmidler. Hvis du ønsker en duft, kan du blande det med en anden parfumeret bodylotion og en dråbe æterisk olie.
 
Magnesium Lotion fås i 2 varianter – Magnesium Lotion og Magnesium Lotion Ultra
 
Magnesium Lotion Ultra er det mindst koncentrerede produkt i hele Ancient Minerals serien. Svovlforbindelse MSM gør huden mere gennemtrængelig, hvilket betyder, at cellerne kan absorbere mere magnesium.
 
Magnesium Lotion dosis:
1 tsk. (5 ml) indeholder 185 mg af elementært magnesium.
Anbefalet til børn:
6-12 mdr.: ½ tsk. Børn under 3 år: ca. 1 tsk. Børn over 3 år: 1-2 tsk. Store børn og voksne: 2-4 tsk.​
 
Magnesium Lotion indeholder:
Vand, magnesiumchlorid, organisk vegetabilsk glycerin, økologisk jojobaolie, squalan (oliven), cetearylolivat, sorbitanolivat, økologisk kokosolie, glyceryl- stearat, cetylalkohol, organisk sheasmør, stivelse, xanthangummi, caprylsyre hydroxamsyre, caprylyl glycol.
 
Magnesium Lotion Ultra indeholder:
Vand, magnesiumchlorid, methylsulfonylmethan (MSM), økologisk vegetabilsk glycerin, økologisk jojobaolie, squalan (oliven), cetearylolivat, sorbitanolivat, økologisk kokosolie, glycerylstearat, cetylalkohol, organisk shea smør, xanthangummi, caprylsyre hydroxaminsyre, caprylyl glycol, natriumhyaluronat
1 tsk. indeholder ca. 100 mg elementært magnesium og ca. 358mg af MSM.

 

Magnesium Olie

Magnesium olie er et transdermal magnesium kosttilskud, specielt udviklet til at give kroppen magnesium gennem huden, og dermed undgå fordøjelsessystemet. Dette giver en hurtig optagelse i cellerne, og det vil ikke opløses i maven.
 
Magnesium olie ikke er en " olie" som navnet antyder , men det kaldes olie, fordi den høje koncentration af magnesiumchlorid i vand giver en olieagtig konsistens. Der er ingen andre ingredienser end dem, der naturligt forekommer i disse dybe underjordiske aflejringer , der forblev urørt i løbet af 250 millioner år. Det betyder, at det er helt rent og fri for forurenende stoffer såsom tungmetaller.
 
Magnesium Olien få i 2 varianter – Magnesium Olie Original og Magnesium Olie Ultra.
 
Magnesium Olie Ultra indeholder også MSM. MSM er en svovlforbindelsen der gør huden mere gennemtrængelig, der betyder, at cellerne kan absorbere mere magnesium. Magnesium Olie Ultra indeholder derfor en lavere koncentration af magnesium end den originale magnesium olie gør.
Det er et godt alternativ for folk med følsom hud.
 
Magnesium Olie Original indeholder:
Vand, magnesiumchlorid
1 tsk. indeholder ca. 560 mg elementært magnesium.
8 spray tryk giver ca. 100 mg elementært magnesium.
Normal størrelse Olie Original indeholder 118 ml
Kan også fås som refill på 1 liter
 
Magnesium Olie Ultra indeholder:
Vand, magnesiumchlorid og methylsulfonylmethan (MSM )
1 tsk. indeholder ca. 267mg elementært magnesium og 600mg MSM.
Normal størrelse Olie Ultra indeholder 118 ml
Kan også fås som refill på 1 liter

Vejledning:

Ancient Minerals magnesium olie er den gyldne standard for hurtig og effektiv genoprettelse af intracellulære magnesium niveauer i kroppen. Magnesium olie leveres i en pumpe spray flaske så det er nemt at sprøjte på huden. For at begrænse spild ved sprøjtning, anbefales det at sprøjte 1-3 pust i en ”rund” hånd og derefter gnide grundigt ind i huden.

For at opnå de bedste resultater, anvende magnesium olien til arme og ben. Dette gøres  for at sikre et tilstrækkeligt stort areal for absorption.

Hvis du oplever nogle mindre hudirritation, fortyndes Ancient Minerals magnesium olie med 1 del vand for at lave en 50 % styrke løsning .

Otte spray af Ancient Minerals magnesium olie giver cirka 100 mg elementært magnesium på huden.

Bemærk venligst:

Når olien sprøjtes på kroppen og den tørrer kan du opleve  at der bliver en salt -lignende rest tilbage på huden. Det er helt normalt, især i tørre klimaer eller opvarmede indendørs områder, og det varierer med mængden af ​​magnesium olie, der sprøjtes på kroppen.

Hvis du gerne vil undgå denne salt-lignende mineral rest, kan du bruge magnesium olien 20 minutter før et brusebad eller karbad. Efter 20 minutter, vil hovedparten af ​​magnesium olien være blevet absorberet af kroppen, og du kan skylle det overskydende af. Du kan også vælge at fjerne det overskydende magnesium olie efter 20 minutter ved at tørre huden med en fugtig vaskeklud .

 

Magnesium Flager

Ancient Mineraler Magnesium Badeflager er produceret ved inddampning af magnesium olie til krystaller, der kan opløses i badevandet for et dejlig afslappende krops eller fodbad.

Herlig afslappende til karbad eller fodbad. Hjælper mod hudproblemer som eksem, psoriasis mm.
Et magnesiumbad er helt fantastisk afslappende og passer rigtig godt til dig som har svært ved at sove. Som en ekstra bonus vil du heller ikke vågne op midt om natten med krampe i benene.
Fodbad er lige så godt, hvis man ikke har et karbad. For at gøre det lidt ekstra lækkert kan der tilføjes essentielle olier.
At bade i magnesium salt fugter huden og gør hudens naturlige barriere stærkere, det fremskynder helbredelse og reducerer inflammation. Eksem helbredes og forsvinder hurtigere.
 
Folk med følsom hud foretrækker ofte denne metode frem for mere koncentreret magnesium olie. Det kan også anvendes til pedicure. I en pakke med 750 g er der til 1-3 bade.
 
Opløs omkring 3-10 dl (250-750g) af magnesium flager i en balje eller fodbad og nyd 30 minutter eller mere. Vandet bør ikke være for varmt, men bare varmt. Varmt vand får huden til at udskille snarere end absorbere. Efter badet, skylles med koldt vand, tør med håndklæde og anvend en fugtgivende creme eller lotion. Du kan bruge æteriske olier i badevandet, hvis du ønsker. For et mere terapeutisk kropsbad brugt hele posen.
 
Bemærk, at huden er selvregulerende, så du kan ikke overdosere.
 
Magnesium Flager virker:
• Afslappende
• Effektiv mod stress og til afslapning.
• Er godt for ømme muskler og led.
• Nyttige for psoriasis, eksem og andre hudsygdomme.
• Leveres i en genlukkelig pose 750g eller økonomipakke på 2 kg.

Magnesium Flager indeholder:
Vand, magnesiumchlorid
3 dl flager indeholder ca. 22g af elementært magnesium.