19-01-2018

Magnesium Flager - Badesalt

Ancient Mineraler Magnesium Badesalt er produceret ved inddampning af magnesium olie til krystaller, der kan opløses i badevandet for et dejlig afslappende krops eller fodbad.

Herlig afslappende til karbad eller fodbad. Hjælper mod hudproblemer som eksem, psoriasis mm.
Et magnesiumbad er helt fantastisk afslappende og passer rigtig godt til dig som har svært ved at sove. Som en ekstra bonus vil du heller ikke vågne op midt om natten med krampe i benene.
Fodbad er lige så godt, hvis man ikke har et karbad. For at gøre det lidt ekstra lækkert kan der tilføjes essentielle olier.
At bade i magnesium salt fugter huden og gør hudens naturlige barriere stærkere, det fremskynder helbredelse og reducerer inflammation. Eksem helbredes og forsvinder hurtigere.
 
Folk med følsom hud foretrækker ofte denne metode frem for mere koncentreret magnesium olie. Det kan også anvendes til pedicure. I en pakke med 750 g er der til 1-3 bade.
 
Opløs omkring 3-10 dl (250-750g) af magnesium flager i en balje eller fodbad og nyd 30 minutter eller mere. Vandet bør ikke være for varmt, men bare varmt. Varmt vand får huden til at udskille snarere end absorbere. Efter badet, skylles med koldt vand, tør med håndklæde og anvend en fugtgivende creme eller lotion. Du kan bruge æteriske olier i badevandet, hvis du ønsker. For et mere terapeutisk kropsbad brugt hele posen.
 
Bemærk, at huden er selvregulerende, så du kan ikke overdosere.
 
Magnesium Flager virker:
• Afslappende
• Effektiv mod stress og til afslapning.
• Er godt for ømme muskler og led.
• Nyttige for psoriasis, eksem og andre hudsygdomme.
• Leveres i en genlukkelig pose 750g eller økonomipakke på 2 kg.

Magnesium Flager indeholder:
Vand, magnesiumchlorid
3 dl flager indeholder ca. 22g af elementært magnesium.