24-10-2017

RLS (Restless Legs) - Uro i benene

Går du og har RLS så måske du skulle prøve denne magnesium olie. Læs denne spændende kommentar fra en kvinde med RLS.

Artikel:

MAGNESIUM OLIE TIL søvnproblemer

Christine Gable, Pensacola FL:

" Mit navn er Christine Gable, og jeg skriver til dig om min erfaring med Ancient Minerals , specifikt magnesium olie. Jeg har haft RLS i seks år nu, og var begyndt at spekulere på, om det var noget, jeg måtte leve med resten af mit liv.

Jeg har været til fire forskellige læger, og alle havde forskellige idéer til, hvad der var årsag hertil, herunder en, der sagde, at det var stress. Det eneste stress, jeg havde var fra RLS, så naturligvis, var jeg ikke alt for tilfredse med diagnosen og jeg er ikke en stor fan af lægemidler, men efter jeg har haft dette problem i længere tid, var jeg åben for næsten alt.

Jeg har prøvet alt fra smertestillende, antidepressive, muskel relaxers og varme bade hver aften. Jeg forsøgte endda yoga, fordi en af ​​mine venner fortalte mig, at strække ville hjælpe. Min mangel på søvn er nok mit værste problem, da jeg er nødt til at gå på arbejde hver dag, og omkring frokost bliver jeg så træt, at jeg næsten ikke kan holde mine øjne åbne. Jeg har også sovet på sofaen det meste af tiden, fordi jeg holder min mand vågen.

Resten af ​​historien er en god nyhed, og det hele, fordi jeg ved et uheld hørte om produktet Ancient Mineraler.

Jeg deltog i et netværksmøde gennem mit firma for et par uger siden, og kom til at snakke med damen vid siden af mig. Jeg fortalte at jeg havde RLS. Hun fortalte mig om at hun bruger dette magnesium produkt for hendes fibromyalgi. Hun foreslog, at jeg skulle prøve det, og at det måske ville hjælpe.

Tja, jeg har købte magnesium olie og brugte det et par dage. Den første dag, bemærkede jet , at jeg var faktisk i stand til at sove i fire timer i træk (det er en masse for mig!) . Det var fantastisk i sig selv, men det blev bedre og bedre.

For at gøre en lang historie kort, jeg nu sover 7-8 timer om natten, i samme seng med min mand og det seksårige problem synes at være en saga blot.

Jeg ville bare takke dig for et fremragende produkt, og jeg håber, at RLS samfundet hører om dette, tidligere end jeg gjorde så det kan hjælpe andre mennesker.