30-08-2016

Horton Foreningen om Magnesium Olie

Omkring 1 million danskere bliver behandlet mod forhøjet blodtryk med forskellige typer af medicin som f.eks. kalcium-kanal hæmmerne Veraloc og Verapamil.

Mange Hortons patienter bruger også disse stoffer som forebyggende behandling af Hortons anfald og har vist sig effektiv i at kunne reducere antal af anfald og muligvis forkorte anfalds perioden.

Men hvorfor er der ingen læger der fortæller at Magnesium Klorid Olie er et naturligt alternativt som er lige så effektivt som medicinen? Svaret er ganske enkelt: Magnesium kan ikke patenteres og medicinalvareindustrien kan derfor ikke tjene penge på det.

En amerikansk undersøgelse har vist at 75 % af befolkningen har mangel på magnesium og at det er en af årsagerne til mange har forhøjet blodtryk. Hvordan det ser ud i Danmark vides ikke, men mon ikke det ser lige så katastrofalt ud som ”over there”. Hvis man vil vælge den naturlige vej, findes der en del forskellige magnesium tilskud som er mere eller mindre effektiv. De fleste som tages i pille form har vist sig at være mindst effektiv ved at man kun optager 10-20 %. Derved kan der gå optil 1 år inden man har fået balance i magnesium indholdet i kroppen. Magnesium klorid olie er derimod det mest effektive hvor ca. 70 % bliver optaget, hvilket sker gennem huden.

Derved kan man opnå et optimalt niveau i løbet af et par måneder.