07-08-2016

Magnesium mod migræne

Samantha Gordon, Provo, UT:

 

"I de sidste 10 år,  har jeg haft migræne mindst 2 gange om ugen. Migrænen var invaliderende, jeg kunne ikke sove, spise, arbejde .... ingenting. Jeg ville bare ligge i sengen med lyset slukket og bare håbe, at det ville gå væk . Jeg prøvede mange forskellige slags medicin mod min migræne.
Jeg prøvede ugentlige massage, is , varme, bade, og akupunktur ; Jeg gjorde alt for at slippe af med migrænen.
Selv om disse behandlinger virkede, var det kun midlertidigt.

En dag , jeg gik til min ugentlige massage  sagde min terapeut at hun ville vise mig noget. Hun sagde, at hun havde fået et produkt kaldet Ancient Mineraler Magnesium Olie og Gel , og at hun ønskede at prøve gelen under massagen i stedet for den lotion som hun normalt brugte.

Hun kaldte det " Magnesium Massage ". Hun sagde, at hun havde undersøgt Magnesium Produkterne og at magnesiumchlorid hjælper mod migræne. Hun sagde at årsagen til min migræne kunne være alvorlig magnesiummangel . Jeg tænkte , hvorfor ikke?

Efter min første massage session, følte jeg mig allerede meget bedre.
Min terapeut gav mig en prøve af olien og nogle litteratur med hjem og foreslog, at jeg skulle prøve at anvende olie dagligt hvilket jeg gjorde.


Jeg har nu brugt Magnesium Olien dagligt i ca. 60 dage, og jeg har ikke have migræne, end ikke hovedpine en eneste gang.


Dette produkt er fantastisk og har fuldstændig ændret mit liv. Jeg behøver ikke at gå glip af arbejde , jeg sover som en sten , jeg er gladere og mere stabil, alt på grund af et mineral , som  min krop manglede.

Hvorfor dette ikke blev anbefalet til mig tidligere , ved jeg ikke! "