07-08-2016

Magnesium Olie mod søvnløshed

Christine Gable , Pensacola FL:

" Mit navn er Christine Gable , og jeg skriver til dig om min erfaring med Ancient Minerals , specifikt magnesium olie. Jeg har haft RLS i seks år nu, og var begyndt at spekulere på , om det var noget, jeg måtte leve med resten af mit liv.

Jeg har været i fire forskellige læger , og alle af dem havde forskellige idéer til, hvad der var årsag herfor, herunder en, der sagde, at det var stress. Det eneste stress , jeg havde var fra RLS , så naturligvis , jeg var ikke alt for tilfredse med at diagnosen er jeg ikke en stor fan af lægemidler , men efter du har haft dette problem i længere tid , du er lige ved åbne til noget , der på afstand lyder som en rettelse .

Jeg har prøvet alt fra smertestillende, antidepressive, muskel relaxers og varme bade hver aften. Jeg forsøgte endda yoga, fordi en af ​​mine venner fortalte mig, at strække ville hjælpe. Min mangel på søvn er nok min værste problem , da jeg er nødt til at gå på arbejde hver dag, og med den tid, frokost kommer rundt, jeg er så træt, at jeg næsten ikke kan holde mine øjne åbne . Jeg har også taget til at sove på sofaen det meste af tiden, fordi jeg holder min mand vågen.

Resten af ​​historien er en god nyhed , og det hele, fordi jeg ved et uheld fundet ud af om Ancient Mineraler.

Jeg deltog i et netværksmøde gennem mit firma for et par uger siden, og var heldig nok til at få at vide damen ved siden af ​​mig . Jeg delte med hende , at jeg havde RLS , og hun fortalte mig om at bruge Gamle Mineraler for hendes fibromyalgi. Hun foreslog, at jeg prøver det, og at det måske bare hjælpe.

Tja , jeg har købt den lille størrelse og brugte det et par dage. Den første dag , jeg har bemærket , at jeg var faktisk i stand til at sove i en straight fire timer (det er en masse for mig!) . Det var fantastisk i sig selv , men det blot holdes får bedre .

For at gøre en lang historie kort, jeg nu sover 7-8 timer om natten , i samme seng med min mand og den seksårige problem synes at være en saga blot .

Jeg ville bare takke dig for et fremragende produkt , og jeg håber, at RLS samfund finder ud af om det før , end jeg gjorde. "