Når dit barn skal sove godt

Når dit barn skal sove godt - det er overskriften på en skøn E-bog som www.æblebørn.dk har skrevet.

Jeg har haft en fint samarbejde med æblebørn og forældre til mange børn, der har haft lidt svært ved at sove om natten.

Så kære forældre - her er svaret til at få jeres børn til at sove godt om natten !!!

Og tak til Æblebørn for denne fine E-bog.

Læs den her: http://www.magnesiumterapi.dk/images/ddcss/Sovn.pdf

Hovedpine eller migræne - prøv det her

Kompres: 

o En af de bedste måder til at få kroppen til at optage gennem huden er ved kompres – varmt eller koldt – afhænger af din tilstand. 

o For udslet og nye skader hvor huden er øm, varm eller hævet – brug koldt kompres. For at holde det koldt kan du bruge en ispose over kompresset. 

o For kronisk ømhed, muskel smerter eller ryg smerter – brug varmt kompres. 

o Ved hovedpine eller migræne hjælper et varmt kompres på panden og bag på nakken. Brug samme varme kompres hvis du oplever smerter efter hård træning. Her lægges kompresses direkte om det smertende sted på kroppen. 

o Kompres: 

 Opløs 1 del Magnesium Olie eller Magnesium Flager i 3 – 4 dele vand (koldt eller varme). Dyb et stykke stof i vandet – vrides for overskydende vand og brug det som kompres. 

 Lad kompresset ligge i 1 – 3 timer eller natten over. 

 

Magnesium Flager

Herlig afslappende til karbad eller fodbad. Hjælper mod hudproblemer som eksem, psoriasis mm.
Et magnesiumbad er helt fantastisk afslappende og passer rigtig godt til dig som har svært ved at sove. Som en ekstra bonus vil du heller ikke vågne op midt om natten med krampe i benene.

Opløs omkring ca. 3 dl (250g) magnesium flager i en balje til fodbad. Vandet bør ikke være for varmt, ca. 40 grader. Meget varmt vand får huden til at udskille snarere end absorbere. Sid med fødderne i fodbadet i ca. 30 minutter. Efter badet, skylles med koldt vand, tør med håndklæde og anvend en fugtgivende creme eller lotion. Du kan bruge æteriske olier i badevandet, hvis du ønsker.

Magnesium Lotion til børn

Den er super drøj i brug og indeholder 185 mg magnesium i en teskefuld.

Smør dit barn hver aften inden sengetid.

Børn 6-12 mdr.: ½ tsk. Børn under 3 år: ca. 1 tsk. Børn over 3 år: 1-2 tsk. Store børn og voksne: 2-4 tsk.
Magnesium ophobes ikke i kroppen, men evt. ekstra magnesium tisses ud. Så med mindre der er nyresygdomme i familien, skal du ikke være bekymret for det.

Magnesium har haft en fantastisk effekt på søvnen for mange familier. Børn, der p...lejer at bruge timer om at falde i søvn…. som nu sover på 15 minutter.

Børn, der plejer at vågne mange gange…. som nu sover roligt hele natten.
Så hvis du gerne vil være udhvilet og få tanker op på søvn-kontoen – hos både børn og voksne, så er magnesiumlotion et vigtigt sted at starte.

Nybegynder af magnesium på kroppen

Når du begynder at benytte Magnesium bør du starte med at bruge det på kroppen hver dag i de første 3-4 måneder. Dette er for at sikre at kroppen har nok magnesium til at genopbygge det cellulære korrekte magnesium niveau. Det er tilrådeligt med olien at begynde de første par dage med et beskeden brug , og gradvist øge mængden. Når du starter med olien kan det godt "stikke" i huden de første gange.

Efter de første 3-4 måneder kan du fortsætte med samme mængde eller du kan nedsætte mængden til et par gange om ugen for at vedligeholde magnesium niveauet i kroppen.
Dette er generelle retningsliner for brugen af magnesium. Alle har forskellige behov, og reagerer forskelligt på magnesium terapi. 

Nybegynder af Magnesium Olie

Når olien sprøjtes på kroppen og den tørrer kan du opleve at der bliver en salt - lignende rest tilbage på huden. Det er helt normalt, især i tørre klimaer eller opvarmede indendørs områder, og det varierer med mængden af magnesium olie, der sprøjtes på kroppen.

Hvis du gerne vil undgå denne salt-lignende mineral rest, kan du bruge magnesium olien 20 minutter før et brusebad eller karbad. Efter 20 minutter, vil hovedparten af magnesium olien være blevet absorberet af kroppen, og du kan skylle det overskydende af. Du kan også vælge at fjerne det overskydende magnesium olie efter 20 minutter ved at tørre huden med en fugtig vaskeklud . 

Ancient Minerals magnesium olie er den gyldne standard for hurtig og effektiv genoprettelse af intracellulære magnesium niveauer i kroppen. Magnesium olie leveres i en pumpe spray flaske så det er nemt at sprøjte på huden. For at begrænse spild ved sprøjtning, anbefales det at sprøjte 1-3 pust i en ”rund” hånd og derefter gnide grundigt ind i huden.

For at opnå de bedste resultater, anvende magnesium olien til arme og ben. Dette gøres for at sikre et tilstrækkeligt stort areal for absorption.
Hvis du oplever nogle mindre hudirritation, fortyndes Ancient Minerals magnesium olie med 1 del vand for at lave en 50 % styrke løsning .

Otte spray af Ancient Minerals magnesium olie giver cirka 100 mg elementært magnesium på huden.